Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /home/customer/www/wijkhoogboom.be/public_html/includes/menu.inc).

 

Rotonde vzw is ondernemend in de zorg voor volwassenen met een beperking. We bieden een gevarieerd aanbod aan 250 cliënten op locaties in Kapellen, Brasschaat ( Meander), Stabroek en Antwerpen. We zijn erkend en gesubsidieerd door het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap. In verschillende woonvormen bieden we zowel ondersteuning aan personen met een handicap die maatschappelijk geïntegreerd zijn, als aan personen die intensieve zorg nodig hebben. In onze dagcentra bieden we tal van activiteiten aan, gaande van ambachtelijke, arbeidsmatige ateliers tot zeer belevingsge-richte ateliers waarbij vooral gewerkt wordt op stimuleren van de zintuigen.

 

Visie

 

In al onze activiteiten vertrekken we steeds vanuit de visie om onze cliënten aan te spreken vanuit hun talenten en niet vanuit hun beperkingen. Betrokkenheid van de cliënt en zijn netwerk geven we vorm in verschillende fora. Kwaliteit van leven zowel van onze cliënten als van onze medewerkers staat centraal. Bovendien dragen we een respectvolle benadering van ieder-een hoog in het vaandel. Als organisatie zijn we gericht op lokale verankering en samenwerking met ver-schillende partners. Onze maatschappelijke opdracht is voortdurend in evolu-tie. Wij investeren dan ook actief in het ontwikkelen van projecten waarin we zorgvernieuwing vormgeven.

 

Zorgvraag

 

Indien je een zorgvraag hebt en je woont in de regio, kan je contact opnemen met onze zorgbemiddelaar. Zij gaat met jou in gesprek en verkent jouw vraag. Samen gaan jullie op zoek naar de beste oplossing. Eventueel hebben wij een antwoord in huis. Zo niet, dan worden andere diensten of voorzieningen inge-schakeld. Mail naar monique.mateusen@rotonde.eu of bel op 03 650 26 31.